Doliu imens în muzica populară. Artistul va fi înmormântat lângă Petrică Mîţu Stoian: „Ne părăseşti şi tu!

Doliu imens în muzica populară. Artistul va fi înmormântat lângă Petrică Mîţu Stoian: „Ne părăseşti şi tu!

Doliu imens în muzica populară. Ilie Bogdan, artist al generaţiei de aur, s-a stins din viaţă la spitalul din Craiova din cauza unor afecţiuni neurologice,

susţin apropiaţii. A fost căsătorit cu Filiuța Bogdan, alături de care a imprimat multe melodii.

Doliu imens în muzica populară. În urmă cu mai puţin de o lună, Ilie Bogdan transmitea un mesaj pe reţelele de socializare: ”Buna dimineata! Sa avem o zi cat mai frumoasa!”. Acum, din păcate, curg mesaje de condoleanţe după ce regretatul artist s-a stins din viaţă.

Doliu imens în muzica populară

Irina Zoican, Elisabeta Turcu sau Maria Loga sunt doar cateva dintre artistele care au transmis mesaje de

condoleante pentru colegul pe care l-au pierdut. “Ilie Bogdan ne părăsești și tu!!! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească”, a transmis Maria Loga.

Cântărețul de muzică populară Ilie Bogdan, originar din Dolj, s-a mutat la Craiova acolo unde a trăit cea mai mare parte din viaţă alături de cea care i-a fost soţie, Filuța Bogdan, interpreta a Ansamblului Maria Tănase. Colegii de scenă susţin că cei doi artişti ar fi divorţat în urmă cu ceva timp.

Cei doi au două fiice, dar şi o nepoţică, despre care Ilie Bogdan mărturisea că a încetat cântările pe

perioada pandemiei ca s-o protejeze pe micuţă. Cele două fiice au transmis un mesaj către cei care vor să-i aducă un omagiu regretatului artist.

Artistul va fi condus pe ultimul drum, marţi, 20 decembrie, şi va fi înmormântat în Cimitirul Ungureni, acolo unde şi Petrică Mîţu Stoian se odihneşte.

Comentarii