Despărțire șoc! Viorel și Vulpița nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut chiar de el: ”Eu sunt cu copiii”

Despărțire șoc! Viorel și Vulpița
nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut chiar de el: ”Eu sunt cu copiii”

Despărțire
șoc în România! Viorel și Vulpița nu mai formează un cuplu, după ani întregi de căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de Viorel, care a spus că el este cel care a rămas cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Viorel și Vulpița au trăit o poveste de dragoste ca în filme, cu certuri, despărțiri și impăcări pline cu iubire. Însă, se pare că nici măcar cei doi copii pe care îi au nu au reușit să îi țină împreună. Cei doi șoți s-au despărțit în

urmă cu puțin timp, iar Viorel este cel care a rămas să aibă grijă de copiii lor. Anunțul a fost făcut chiar de el.

Vulpița și Viorel s-au despărțit

Toți românii au auzit de Vulpița și Viorel, mai ales după ce au devenit subiectul unui ”serial” TV. Povestea lor de dragoste a făcut furori în întreaga țară și toți românii au urmărit fiecare episod cu sufletul la gură

În cele din urmă, cei doi au plecat din București și s-au retras la țară, unde au mai făcut încă un copil. Lumea a crezut că trăiesc fericiți departe de toate ”ispitele” din oraș, însă realitatea este alta.

Tot adevărul a fost spus de Viorel, care a anunțat public că nu mai formează un cuplu cu soția lui.

Se pare că lucrurile au fost destul de dure între cei doi, a vând în vedere că a spus că nu mai vrea să fie întrebat de ea. Din mesajul transmis de Viorel, se pare că ea ar fi plecat de acasă, având în vedere că a spus că el a rămas cu copiii.

Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt.”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Cei doi au făcut furori la televizor

Veronica și Viorel Stegaru au apărut în atenția publicului în anul 2020, când au pornit o întreagă telenovelă la televizor. După ce a raportat un posibil viol, s-a demonstrat că Vulpița a mințit, iar de aici a continuat o întreagă poveste de dragoste cu năbădăi și multe persoane implicate.


Comentarii