Carmen Tănase, la un pas de moarte. Actrița a trecut prin clipe de groază: “Paralizie de la gât în jos!”

Carmen Tănase, la un pas de moarte. Actrița a trecut prin clipe de groază: “Paralizie de la gât în jos!”

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Este foarte iubită de o mulțime de oameni, are fani în toată țara și un copil minunat, dar viața ei nu a fost mereu la fel de ușoară. Pe lângă faptul că și-a pierdut soțul, a fost diagnosticată și cu o boală extrem de gravă.

Carmen Tănase, la un pas de paralizie

Carmen Tănase a fost mereu o femeie puternică, iar viața i-a dat multe lovituri de-a lungul timpului. În urmă cu trei ani a primit un diagnostic crunt de la medici, conform căruia riscul de paralizie era unul foarte mare.

Aceasta avea de mult timp dureri de spate, asa că nu a luat în seamă crizele de la început. Apoi, a decis să meargă la medic, iar după ce a făcut un RMN a aflat că are o tumoră la măduvă, lucru ce a speriat-o foarte mult.

Atunci, actrița nu a mai stat pe gânduri și în doar trei zile s-a operat. În cazul în care nu făcea această intervenție, exista riscul să paralizeze. De atunci nu a mai avut probleme și se simte foarte bine, operația fiind una de succes.

Carmen nu s-a vindecat după moartea soțului

Carmen Tănase a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Parhon. Cei doi au fost de nedespărțit până când acesta a decedat, deși au divorțat la doar 3 ani de la căsătorie. Iubirea lor a fost una specială, care, însă, s-a terminat mult prea repede. A rămas doar cu fiul său, Tudor, care îi amintește mereu de cel care pe care l-a iubit.

Actrița a rămas văduvă încă de la 39 de ani și nu și-a mai refăcut viața de atunci. Carmen Tanase spune că nu s-a vindecat niciodată de această pierdere, dar scena a ajutat-o să facă mai ușor față durerii. Când urcă pe scenă, uită de tot și trăiește din plin momentul acela, dar când revine la viața normală, suferința vine și ea.


Comentarii