A murit Călin Doboș! „Chirurgul vedetelor” s-a stins din viață în urma unui accident rutier

A murit Călin Doboș! „Chirurgul vedetelor” s-a stins din viață în urma unui accident rutier

S-a stins din viață Călin Doboș! În urmă cu puțin timp, medicul estetician preferat de vedetele din România a decedat, în urma unui accident rutier deosebit de grav în care a fost implicat. De-a lungul anilor, a operat mai multe vedete cunoscute de la noi din țară, cum ar fi Bianca Drăgușanu sau Simona Trașcă.

Călin Doboș s-a stins din viață în urma unui accident rutier teribil, care a avut loc pe Pasajul Basarab din București. Accidentul s-a produs astăzi, pe la orele prânzului, în jurul orei 12:20.

A murit Călin Doboș

Conform primelor informații oferite de către oamenii legii care au ajuns imediat la fața locului, se pare că Călin Doboș se afla pe scuter, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și a avut loc impactul extrem de violent.

Așadar, conducătorul s-a ales cu leziuni incompatibile cu viața și a decedat. Imediat după impact, traficul rutier a fost oprit pe Pasajul Basarab, sensul Grozăvești – Titulescu. Alte vehicule nu au fost implicate în accident.

Călin Doboș a fost unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni de la noi din țară, în condițiile în care a colaborat cu personalități precum Bianca Drăgușanu, Simona Trașcă, dar și alte dive din showbiz-ul românesc.

Plasticianul a fost condamnat pentru ucidere din culpă

În trecut, Călin Doboș a fost condamnat la închisoare, pentru ucidere din culpă. În primă fază, Călin Doboș a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă. De asemenea, a primit și interdicţia de a exercita profesia de medic pe o perioadă de patru ani.

Călin Doboș i-a făcut operația de liposucție unei tinere în vârstă de 36 de ani din Brăila în urmă cu mai mult timp, într-o clinică privată din Galaţi. Din păcate, femeia s-a stins din viață, suferind mai multe perforaţii ale

intestinului.

Comentarii