Culita Sterp a vazut o batrana la marginea drumului, care avea nevoie de ajutor pentru a ajunge la piata

Culita Sterp a vazut o batrana la marginea drumului, care avea nevoie de ajutor pentru a ajunge la piata

Culiță Sterp a povestit pe rețelele de socializare tot ce s-a întâmplat.

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere de la noi, iar dovadă este agenda lui cu evenimente care este plină. Astfel că acesta petrece multe ore în mașină, de la un eveniment privat la altul. Era dimineață când Culiță Sterp s-a urcat din nou în bolidul său de lux, iar pe drum a văzut o femeie bătrână care făcea autostopul.

Culiță Sterp: „Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat”

Artistul a pornit de jos și singur și-a făcut un nume. Știe ce înseamnă să nu ai, astfel că de câte ori poate să dea o mână de ajutor cuiva în nevoie nu ezită să o facă.

În urmă cu puțin timp, el a demonstrat că nu a uitat de unde a plecat, iar averea pe care a strâns-o până acum nu i-a luat mințile. A văzut o femeie bătrână care încerca să ajungă la piață, unde voia să vândă fructe, legume, ouă, tot ce avea ea prin gospodărie, pentru a face un ban cinstit.

Culiță Sterp nu a lăsat-o să mai bată drum degeaba, așa că i-a plătit toată marfa, dar nu la prețul cerut de ea, ci i-a dat dublu și a trimis-o acasă.

Vedeta a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, iar fanii i-au aplaudat gestul.
„E ora 8 dimineața, eu tocmai ce mă întorc de la treaba și am găsit o tanti, era pe marginea drumului, făcea cu mâna la ocazie, era cu două place mari la ea și mergea la piață. Avea gogoșari, mazăre, usturoi, pătrunjel, ouă, coacăze, fel și fel, ce au oamenii pe acasă la țară.

I-am zis: <>. Sunt fericit că am făcut o faptă bună, am început bine de dimineață. Nu vreau să fac filmarea asta să mă laud, că nu e un motiv, dar vreau să vă îndemn și pe voi și pe toată lumea când mai vedeți oameni din ăștia că mai vând produsele lor nu le dați cât cer ei pe ele, dacă aveți bani dați-le dublu, triplu. Astea costau un milion jumate, i-am dat patru. Nu-i venea să creadă ce i s-a întâmplat”, a povestit Culiță Sterp pe contul lui de TikTok.

Comentarii