Clarvăzătoarea care a prezis tragedia de la Colectiv susține că Președintele Iohannis va pleca de la Cotroceni! Maria Ghiorghiu: ”Nu va prinde finalul mandatului”

Clarvăzătoarea care a prezis tragedia de la Colectiv susține că Președintele Iohannis va pleca de la Cotroceni! Maria Ghiorghiu: ”Nu va prinde finalul mandatului”

Maria Ghiorghiu a dezvăluit această informație pe blogul ei la câteva minute după ce i-a fost ”transmisă”, adică pe 21 noiembrie, ora 03:11.

”Astăzi dimineață, în zori, m-a trezit un glas care întreba așa:

”Klaus Iohannis?” Și i se răspunde prompt: ”Da, Klaus Iohannis”.

”Dar ce, va pleca de la Cotroceni?”

”Da, va pleca de la Cotroceni, Klaus Iohannis”.

După care dialogul a luat sfârșit.

Dragii mei, vom vedea dacă și mandatul de președine al lui Klaus Iohannis va lua sfârșit. Chiar dacă se bucură pe moment că a scăpat de suspendare, vă asigur că suspendarea e pe urmele lui, așa cum îi este umbra sa.Și da, va veni și vremea când va pleca de la Cotroceni, înainte de terminarea mandatului de președinte al țării.

Puținitică răbdare!

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul ei insitulat ”Dumnezeu există – mărturii”.

La începutul acestui an, Maria Ghiorghiu vorbea despre biserici atacate și atentate teroriste Maria Ghiorghiu a avut de-a lungul vremii, câteva profeții care s-au adeverit. În afară de incendiul de la Colectiv, despre care a scris cu câteva zile înainte să se producă, ea a anunțat și prăbușirea avionului din Apuseni, în care și-a pierdut viața Adrian Iovan.

La începutul anului 2021, Maria Ghiorghiu a prezis că bisericile din toată lumea vor fi atacate dar a vorbit și de un atentat terorist care ar urma să aibă loc la Paris până la sfârșitul lunii decembrie. Ea a spus însă că România va fi ocolită de dezastre și necazuri. Tot în această săptămână, prezicătoarea a anunțat că un cutremur puternic va avea loc ”în est, sud-est”, însă nu a spus cu precizie dacă acest seism va afecta și România.

”Prieteni dragi, din nefericire vom auzi de un astfel de cutremur puternic, un cutremur care va face ravagii. Dar unde anume se va produce și când eu nu știu a că spune, dragilor”, a mai scris Maria Ghorghiu pe blogul ei personal.

Comentarii