A murit in urma cu putin timp ! Doliu in muzica populara din Romania

A murit in urma cu putin timp ! Doliu in muzica populara din Romania

Muzica populară este în doliu! O cunoscută și apreciată artistă din țara noastră a murit în această dimineață.

Interpreta suferea de o boală gravă de mai mulți ani, chiar dacă mereu se afișa cu zâmbetul pe buze.

Lumea muzicii populare este în doliu! O îndrăgită interpretă s-a stins din viață în această dimineață. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea. Artista se lupta de mai mulți ani cu o boală.

Doliu în muzica populară

Cruțica Cistelecan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din județul Cluj, a murit în această dimineață. Potrivit primelor informații, artista se confrunta cu o boală de mai mulți ani. Cu toate astea, de fiecare dată se afișa cu zâmbetul pe buze în fața oamenilor, potrivit realitatea.ro

Artista a fost plecată din țară, la fiica ei, în Spania, iar apoi a revenit în Cluj, la Dezmir. Cruțica Cistelecan era cunoscută de multe persoane datorită talentului de care a dat dovadă. Cântăreața a participat la multe festivaluri de muzică populară. De asemenea, aceasta era prezentă destul de des pe micile ecrane, la emisiuni despre folclor.

Când va fi înmormântată artista

Îndrăgita interpretă de muzică populară va fi condusă pe ultimul drum pe data de 3 iulie, duminică, la ora 13.00. Cruțica Cistelecan își va face somnul de veci într-un cimitir din localitatea Iuriu de Câmpie, județul Cluj.

De-a lungul vieții, Cruțica Cistelecan a reușit să le cucerească inima multor români datorită talentului ei. Din păcate, artista va rămâne doar o amintire în sufletele celor ce au cunoscut-o și apreciat-o.

Comentarii