Sonia a murit pentru că avea cizmele mai mari cu 2 numere. Sărăcia a luat viața fetiței de doar 12 ani INCREDIBIL

Sonia a murit pentru că avea cizmele mai mari cu 2 numere. Sărăcia a luat viața fetiței de doar 12 ani INCREDIBIL


O fetiță de doar 12 ani și-a pierdut viața când căra lemne din pădure. Cauza morții tinerei Sonia ar fi că purta cizme primite de pomană, mai mari decât trebuia. Era singura din familie care își putea ajuta mama.

Sonia a avut o viață grea și o moarte tragică. Părinții săi erau divorțați și mama sa trăia din alocația lor, neavând un loc de muncă. La doar 12 ani, mergea în pădure cu căruța pentru a putea duce

lemne. Frații săi nu aveau cum să ajute, din moment ce sora sa de 14 ani mai are doar două săptămâni până va naște, iar ceilalți, un băiat de opt ani și o fetiță de șase ani, erau mult prea mici.

Cauza morții sale pare să fie faptul că purta o pereche de cizme primite de pomană, cu două numere mai mari. Una dintre încălțări i-ar fi ieșit din picior când se urca în căruță și s-ar fi dezechilibrat. Când a căzut, s-a lovit la cap. A fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Pediatrie Pitești, dar a murit în timpul deplasării.

Mama Soniei, fără bani să-și înmormânteze copilul. Vecinii și profesorii fetiței i-au sărit în ajutor
Familia Soniei este atât de amărâtă, încât locuiesc într-un container de la primărie. Pentru a-și hrăni copiii, mama strângea lemne din pădure, cu fata de 12 ani. Eleva din clasa a VI-a lipsea des de la școală, dar nu o abandonase, spre deosebire de sora sa de 14 ani, însărcinată.

Comentarii