George Buhnici a primit cea mai DURĂ LOVITURĂ! Oficialii au făcut anunțul:

George Buhnici a primit cea mai DURĂ LOVITURĂ! Oficialii au făcut anunțul:

Scandalul cu George Buhnici ocupă un loc fruntaș în taboildele din România și se pare că va mai rămâne în atenția noastră mult timp. O mulțime de personalități și oameni din toată țara și-au spus părerea despre cele întâmplate, printre care și Banca Comercială Română, care avea un parteneriat cu vedeta.

BCR nu susține comportamentul lui Buhnici

George Buhnici a reușit să ajungă în atenția tuturor românilor după declarațiile pe care le-a făcut despre femei. Vedeta a mărturisit că femeile din România nu se concentrează pe felul în care arată, spre deosebire de soția lui, care arată că o adolescentă minoră. Acesta declarații au nemulțumit o țară întreagă, care acum îl atacă pe bărbat.

Buhnici este celebru și implicat într-o mulțime de colaborări, având un parteneriat chiar și cu BCR. Oficialii au reacționat încă de ieri și au precizat că nu susțin astfel de comportamente și mai ales critici nefondate asupra femeilor și oricărei persoane. Astfel, BCR a spus că așteaptă scuze  publice din partea lui Buhnici, iar astăzi a făcut anunțul oficial.

BCR încheie parteneriatul cu Buhnici

BCR anunţă că rupe colaborarea cu vloggerul George Buhnici după declaraţiile controversate făcute de acesta în ultimele zile. Oficialii au precizat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că oricine merită o a doua șansă și nu ar trebui executat în mod public odată ce își recunoaște greșeala.

BCR ar fi trimis un mesaj către George Buhnici, unde i-ar fi cerut explicații pentru cele întâmplate. Aceștia ar fi așteptat o reacție pozitivă din partea bărbatului și chiar ar fi decis să dea startul unei campanii de educație împotriva discriminării și sexismului, dar se pare că așteptările le-au fost înșelate și au decis să încheie colaborarea.

Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.
Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile.
L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.”, a anunțat BCR.

Comentarii