Viorel Stegaru,, prima reactie. Fanii sunt inmarmuriti

Viorel Stegaru,, prima reactie.
Fanii sunt inmarmuriti

Reacția Veronicăi Stegaru după ce s-a scris că a murit..

În mediul online au apărut mai multe zvonuri confomr cărora Vulpița ar fi murit. În ultima periodă, mai multe vedete s-au aflat în situația în care mai multi internauți au postat clipuri video pe rețelele de socializare, în care menționau că au murit. Viorel Stegaru a reacționat la această situație.

Reacția Veronicăi Stegaru după ce s-a scris că a murit: „Nu mai scrieți prostii”

Viorel și Vulpița au devenit cunoscuți în urmă cu doi ani, după ce au apărut în emisiunea Acces Direct. Poveștile lor de viață parca desprinse din telenovele a stârnit interesul publicului. Cei doi soți din Blăgești au adunat o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare.

Recent, pe Internet a început să circule vestea că Veronica Stegaru ar fi decedat, lucru care a creat o adevărată isterie.
Vulpiței nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că este declarată moartă în mediul online. Pe rețelele de socializare au circulat o imagine cu ea, în dreptul căreia stătea o imagine cu o lumânare

aprinsă. Viorel Stegaru a rămas șocat, iar Veronica a avut o reacție tranșată pe contul ei de Instagram. „Nu mai scrieți prostii!”, a fost comentariul făcut de femeia din Blăgești, pe rețelele de socializare

Comentarii