Logodnica lui Culiță a ieșit public și a vorbit despre accident: ”Suntem perfect conștienți de gravitatea situației ultimelor evenimente” Ce mesaj i-a transmis iubita manelistului șoferului implicat în coliziune

Logodnica lui Culiță a ieșit public și a vorbit despre accident: ”Suntem perfect conștienți de gravitatea
situației ultimelor evenimente” Ce mesaj i-a transmis iubita manelistului șoferului implicat în coliziune

Partenera lui Culiță Sterp a ieșit public și și-a cerut scuze în numele artistului pentru evenimentul care s-a petrecut

în urmă cu câteva zile și a afirmat că manelistul este conștient de gravitatea situației.

După evenimentele care au avut loc în ultimele zile, iubita lui Culiță Sterp a ieșit public și și-a cerut scuze în numele partenerului ei. Aceasta a dezvălui că atât ea, cât și Culiță sunt conștienți de gravitatea situației.

Logodnica lui Culiță Sterp, mesaj pentru șoferul implicat în accident

Partenera lui Culiță Sterp a ieșit public și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, mai precis despre accidentul în care manelistul a fost implicat.

În ceea ce îl privește pe șoferul implicat în accident, iubita lui

Culiță a ținut să-i transmită scuze, atât lui, cât și familiei acestuia și a precizat că manelistul ține constant legătura cu el.

De asemenea, tânăra a mai precizat că partenerul său și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. În final, aceasta a ținut să mulțumească tuturor pentru mesajele primite în ultimele zile, care au fost foarte multe.

”Vreau să ne cerem scuze publice, atât eu, cât și Culiță pentru cele întâmplate și să vă asigurăm

că suntem perfect conștienți de gravitatea situației ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet.

Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât le este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție, Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste

momente grele”, a spus iubita lui Culiță Sterp în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare.


Comentarii