Ce a apărut pe contul mamei Geta, la scurt timp după ce Culiță Sterp a fost reținut de polițiști: „Un singur lucru să nu uitați…”

Ce a apărut pe contul mamei Geta, la scurt timp după ce Culiță Sterp a fost reținut de polițiști: „Un singur lucru să nu uitați…”
-au
abătut nori negri asupra familiei Sterp. Celebrul manelist nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale, motiv pentru care toată familia, frații, mama și cea care urmează să-i devină soție, este extrem de îngrijorată.

Și asta pentru că recent, în Cluj, cântărețul a fost implicat într-un accident rutier.

De fapt, el a fost cel care l-a provocat, lovind o altă mașină

care circula regulamentar, șoferul acesteia alegându-se cu răni ușoare, părăsind locul accidentului, dar fiind găsit și băut la volan, având o alcoolemie de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Familia Sterp, susținută de internauți 

Astfel că aseară, Culiță a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a provocat haos pe șosea fiindcă a trecut pe culoarea roșie a semaforului, pe numele său deschizându-se un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și fuga de la locul accidentului fără încuviințarea oamenilor legii.

Toate aceste necazuri nu l-ai afectat doar pe el, ci pe întreaga familie, care acum, credincioasă din fire, se roagă ca vedeta să scape basma curată din acest impas al vieții.

Și nu doar frații, mama Geta și partenera lui se roagă pentru binele său, ci și cei care urmăresc

și îndrăgesc familia Sterp de la distanță.

O dovadă în acest sens stă chiar ultimul mesaj pe care mama Geta l-a primit în mediul online de la o admiratoare.

Imediat ce copiii ei s-au făcut

remarcați la TV și mama Geta devenit și ea foarte populară și foarte apreciată, motiv pentru care are acum o comunitate mare de fani.

Ei sunt cei care o susțin în momentele grele, care-i dau putere, speranță și o fac fericită cu atenția și iubirea pe care i-o oferă.

Iar acum, fiindcă toată lumea a auzit de necazul lor, internauta a vrut să o asigure pe mama Geta ca toată lumea se roagă pentru binele lui Culiță 

Femeia i-a transmis mamei manelistului să nu-și piardă speranța în Dumnezeu și în rugăciunile fanilor, care, neîncetat, se roagă pentru familia Sterp.

Totodată, ea o sfătuiește pe mama Geta ca niciodată, mai ales în momentele grele, să nu uite că o mulțime de oameni îi sunt

aproape cu sufletul, acum toți fiind triști, dar optimiști, cu gândul la soarta lui Culiță.

„Bună ziua, dragă mama Geta! Știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut în familia dumneavoastră și noi care vă urmărim prin rețelele de socializare,

mass-media, suntem triști și cu gândul la voi toți. Un singur lucru să nu uitați: că vă suntem aproape un gândul, cu rugăciunea Domnului nostru pentru ca toți să fim bine. Doamne ajută și aveți credință că totul va fi bine”, este mesajul pe care mama Geta l-a primit de la o susținătoare de-a familiei.

Comentarii