„De ce mă dai de gol acum?”. Culiță Sterp, primele declarații despre cel de-al doilea copil

I-am spus că vreau cât mai repede”. Culiță Sterp, tată pentru a doua oară

Culiță Sterp a declarat că vrea să fie tată pentru a doua oară.

Culiță Sterp este în sfârșit un bărbat împlinit. După divorțul de Carmen de la Sălciua, Culiță și-a găsit liniștea în brațele Danielei, o veche prietenă din copilărie.

Artistul trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa blondină care i-a dăruit cel mai de preț cadou: un băiat minunat. Astfel, încă din vara anului trecut, Culiță este tată de băiat, declarându-se cel mai fericit și împlinit bărbat.

Culiță și Daniela nu prea au oferit foarte multe detalii publice despre viața lor personală, preferând să păstreze pe cât posibil discreția de când sunt împreună.

Însă, recent, în cadrul unei emisiuni, Culiță a apărut alături de mama copilului său.

În cadrul emisiunii, cei doi îndrăgostiți au oferit mai multe detalii legate de viața lor de familie, dar și de planurile de viitor.
Astfel, cântărețul a spus că în vara anului 2023, poate în iunie sau poate în august, în funcție de programul său artistic, va avea lor nunta. Cei doi își doresc însă de data aceasta o nuntă restrânsă la care să participe doar persoanele apropiate.

În luna iunie a acestui an, Culiță a cerut-o pe Daniela în căsătorie într-o locație de-a dreptul spectaculoasă din Turcia.

Culiță Sterp vrea să fie tată pentru a doua oară

Culiță și Daniela au mărturisit și că vor să își mărească familia și să-i mai facă băiatului pe care îl au acum un frate sau o surioară. Culiță a mărturisit că își dorește mult să aibă parte de o familie numeroasă, mai ales acum că este tânăr:

„ De ce mă dai de gol acum? Eu tot insist, pe bune că tot insist, dar încă nu (nr. nu e însărcinată). I-am spus că vreau cât mai repede (n.r- încă un copil), că acum e momentul. Dacă faci copii cât ești tânăr, eu zic că e mai bine. Să fii și tu tânăr și ei tineri”, a spus Culiță Sterp, în cadrul unei emisiuni TV.

În plus, Culiță Sterp spune că întreaga lui viață s-a schimbat radical de când a devenit tată și este conștient că venirea pe lume a încă unui copil, indiferent că va fi fată sau băiat, nu poate fi decât o mare binecuvântare pentru întreaga familie.

Se schimbă viața în bine (n.r. când ai copil), ești mai responsabil, e dorul ăla de casă, de el, nu-ți mai vine să pierzi timpul cu alte activități”, a mai spus vedeta.

Comentarii