Ucraina a fost tradata la varf si „vanduta” Rusiei! Demiterea care a socat tara!

Ucraina a fost tradata la varf si „vanduta” Rusiei! Demiterea care a socat tara!

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat, în cursul zilei de joi, că a demis doi generali ucraineni care făceau parte din oficialii din serviciile de securitate. Liderul de la Kiev i-a catalogat drept „trădători” și „antieroi”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a postat, joi seară, un video pe rețelele de socializare. În filmuleț explica că a renunțat la doi generali ucraineni de top. Liderul de la Kiev a mai precizat că toți „trădătorii” vor fi pedepsiți.

„Astăzi s-a luat o altă decizie în privinţa anti-eroilor. Nu am timp să mă ocup de toţi trădătorii, dar toţi vor fi pedepsiţi treptat”, a declarat Volodimir Zelenski.

Unul dintre cei doi generali demiși este Naumov Andriy Olehovych, fostul șef al Departamentului principal de securitate

internă al Serviciului de Securitate al Ucrainei, și Kryvoruchko Serhiy Oleksandrovych, fostul șef al Biroului Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Kherson.

„Acei militari din rândul ofițerilor superiori care nu s-au hotărât unde este patria lor, care încalcă jurământul militar

de credință față de poporul ucrainean în ceea ce privește protecția statului nostru, a libertății și independenței sale, vor fi în mod inevitabil lipsiți de gradele militare superioare. Generalii aleatorii nu au ce căuta aici!”, a mai adăugat președintele ucrainean.

Liderul de la Kiev a mai declarat că trupele din Rusia sunt însetate de dirtrugere și că își amintește, nu de oameni, ci de ceva din altă lume, cum ar fi „monștri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime, niște adevărate himere ale infernului”.


Comentarii