Soții morți în accidentul de pe Valea Oltului mergeau la mare, cu fiul lor. Erau căsătoriți din anul 2019

Soții morți în accidentul de pe Valea Oltului mergeau la mare, cu fiul lor. Erau căsătoriți din anul 2019
Și-au pregătit bagajele și au plecat la drum, spre litoralul românesc, alături de alți prieteni aflați într-un alt autoturism, însă nu au mai ajuns cu bine la destinație. Cei doi soți și fiul lor s-au stins din viață în urma impactului de-a dreptul devastator. Cei doi erau căsătoriți din anul 2019.
Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață pe Valea Oltului, mai exact pe DN7. În accidentul devastator, care a îndoliat o țară întreagă, au fost implicate un TIR și un autoturism.

Potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu. Niciunul dintre cei trei membri ai familiei nu a supraviețuit.
Mașina în care se aflau cei trei a intrat în coliziune frontală cu un TIR.
Șoferul autoturismului a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu. Victimele sunt: un bărbat de 34 de ani, soția acestuia de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni.
Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva și au declarat decesul în cele trei cazuri. Circulația în zonă a fost blocată total două ore în urma impactului devastator, potrivit Antena3.ro.

Comentarii